Условия и срокове

  1. Обща информация

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин www.belteh.bg/eshop (магазин) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от belteh.bg/eshop  С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на belteh.bg/eshop, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

БЕЛТЕХ е регистрирана търговска марка на ЕТ"ТОДОР БАКАЛОВ"

ЕТ" ТОДОР БАКАЛОВ е регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:
Карлово, ул. Ал. Стамболийски, 25
ЕИК: 040073262;  ДДС номер: BG040073262

 

  1. За поверителноста на Вашите данни

belteh.bg/eshop обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че belteh.bg/eshop има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:
– име и фамилия
– e-mail
– телефон за връзка
– адрес за фактура и доставка

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на belteh.bg/eshop. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. 

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на belteh.bg/eshop заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

 

Цените за доставка с куриерска фирма Еконт са приблизителни.

Във връзка с нови правила, въведени от куриерска фирма Еконт, потребителят получава смс-известие за получена пратка след изрично негово желание. Стойността на смс-а е 0.18лв.

Доставката на поръчаните стоки  е за сметка на Потребителя. 

Заявените от Вас продукти ще бъдат доставени с куриерска фирма Еконт с наложен платеж. Доставката се извършва в рамките на 3 (три) работни дни. При поръчка на стоки, които изискват производствено време, срокът за доставка се уточнява допълнително. 

ЕТ "Тодор Бакалов" се ангажира да уведоми Потребителя, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката. Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка. 

ЕТ "Тодор Бакалов" не носи отговорност за закъснение, в случай че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. 

Поръчки направени след 14:00 ч. се обработват на следващия ден. 

Поръчки направени в събота се обработват в понеделник. 

ЕТ Тодор Бакалов